• Przechowalnia 0
  • Szybki kontakt
    adwon (+48) 606 546 234

    adwon (+48) 664 159 084


             Zamówienia 
         (+48) 606 546 234
      
        

    GG:Meble HM

    Opinie
    Narożnik ICE Promocja Wiosna 2017
    3,844,01 zł 2,999,00 zł
    Zestaw Dyzio1
    2,199,00 zł
    Narożnik Giselle Max
    2,092,23 zł 1,560,00 zł
    Zestaw Dyzio 2
    2,399,00 zł
    Narożnik ALABAMA
    4,570,00 zł 3,570,00 zł
    Narożnik SPLIT
    2,443,27 zł
    e-Płatności
    Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.

    Płacę z PayU

    Program Ochrony Kupujących

    Tu kupisz na raty PayU
    Santander Consumer Bank
    Kanały RSS
    • Brak aktywnych kanałów RSS
    Polityka Prywatności

    Ochrona prywatności

    Firma Handlowo-Usługowa Bożena Łusiak przywiązuje dużą wagę do ochrony prywatności odwiedzających nasz serwis internetowy użytkowników. Dlatego też strona / serwis internetowy / serwer naszej firmy zbiera tylko najistotniejsze informacje o użytkownikach, wymagane do prawidłowego świadczenia oferowanych usług elektronicznych.

    Nasza strona internetowa / serwer może zapisywać informacje dotyczące wykorzystania serwisu przez użytkowników, ich adresów IP, nazw domen, danych technicznych i typu przeglądarek, typu systemu operacyjnego, rejonu geograficznego, z którego nastąpiło wejście na naszą stronę internetową. Na podstawie tych danych administracja strony jest w stanie oszacować wykorzystanie konkretnych elementów serwisu. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych oraz do tworzenia wszelkiego rodzaju statystyk.

    Dane te uniemożliwiają jednoznaczną identyfikację poszczególnych użytkowników jako osób fizycznych.

    Cookies (ciasteczka) i podobne technologie

    W ramach naszego serwisu internetowego stosujemy tzw. pliki cookies. Używamy ich w celach reklamowych i statystycznych oraz do personalizacji naszych usług. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców, przez firmy badawcze i statystyczne oraz przez firmy świadczące nam usługi hostingowe.

    Czym są pliki cookies

    Poprzez pliki cookies należy rozumieć dane informatyczne, a w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika, przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają między innymi rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić naszą stronę internetową, w sposób spersonalizowany / dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika czy możliwości technicznych przeglądarki internetowej / urządzenia użytkownika strony. Pliki cookies używane są również przez serwis internetowy (stronę internetową) w celu tworzenia anonimowych statystyk użytkowania stron, nie pozwalając na personalną identyfikację użytkownika. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym i unikalny identyfikator / numer.

    Rodzaje plików cookies jakich używamy / możemy używać

    Na naszych stronach internetowych stosujemy dwa zasadnicze rodzaje plików cookies:

    • sesyjne - pliki tymczasowe przechowywane w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej i aplikacji lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej)

    • stałe - przechowywane w urządzeniu końcowym użytkownika przez określony w parametrach plików cookies czas, lub do momentu ich usunięcia przez użytkownika.



    Ze względu na cel, jakiemu służą pliki cookies i inne podobne technologie, stosujemy różne ich rodzaje:

    • niezbędne do działania usług i aplikacji / umożliwiające korzystanie z naszych usług, np. wykorzystywane do uwierzytelniania / zalogowania użytkownika do naszego serwisu internetowego

    • pliki służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. służące do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania

    • wydajnościowe - umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania z naszych stron / serwisów internetowych i aplikacji

    • funkcjonalne - umożliwiające zapamiętanie wybranych przez użytkownika ustawień i późniejszą personalizację interfejsu użytkownika, np. rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej i aplikacji, itp.

    • reklamowe - umożliwiające dostarczanie użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań

    • statystyczne - służące do zliczana odwiedzin naszej strony, statystyk dotyczących użytkowania naszych serwisów internetowych i aplikacji. Aby lepiej określić jakie działy, artykuły lub narzędzia znajdujące się w naszym serwisie internetowym najbardziej podobają się użytkownikom, podczas przeglądania stron serwisu zbierane są dane dotyczące liczby odsłon poszczególnych elementów serwisu.

    Zarządzanie / usuwanie plików cookies, zarządzanie ustawieniami przeglądarki internetowej

    Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarki stron www) domyślnie dopuszcza umieszczanie plików cookies na urządzeniu końcowym użytkownika. Ustawienie to może zostać zmienione przez użytkownika w dowolny, wybrany przez niego sposób, tak aby blokować całkowicie automatyczną obsługę plików cookies, blokować wybiórczo pliki cookies pochodzące z określonych stron / aplikacji / serwisów internetowych, bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika.

    Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies oraz ustawienia mechanizmu ich obsługi przez oprogramowanie ytkownika dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej) użytkownika.

    Informacje na temat ustawień obsługi plików cookies w najpopularniejszych przeglądarkach internetowych można znaleźć na stronach obsługi technicznej ich producentów:
    • Microsoft Internet Explorer - 
     http://support.microsoft.com/kb/196955/pl
    • Mozilla Firefox - 
     http://support.mozilla.org/pl/products/firefox/cookies
    • Google Chrome - 
     http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647
    • Opera - 
     http://help.opera.com/Windows/12.10/pl/cookies.html

    Dodatkowe / rozszerzone informacje o technologii cookies znajdziecie Państwo na zewnętrznych stronach internetowych poświęconych temu zagadnieniu, np. tutaj, lub w pomocy swojej przeglądarki.

    Należy pamiętać, że ograniczenie bądź wyłączenie stosowania plików cookies i innych podobnych technologii dla naszych stron internetowych może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne w naszych serwisach lub całkowicie uniemożliwić funkcjonowanie niektórych usług / funkcji.

    Formularze elektroniczne

    Gromadzenie danych

    Podczas korzystania z naszych formularzy on-line / formularzy kontaktowych zbierane są dane wykorzystywane do:

    • umożliwienia skorzystania przez klienta z funkcji naszego systemu

    • umożliwienia kontaktu naszego Centrum z Państwem przy użyciu danych kontaktowych wprowadzonych do formularzy

    • rejestracja elektroniczna tych danych jest niezbędna, jeżeli klient chce skorzystać z tych usług. Dane te, podawane przez użytkownika naszego serwisu internetowego dobrowolnie, umożliwiają personalną identyfikację użytkownika.

    Weryfikacja, modyfikacja i usunięcie danych osobowych

    Każdy użytkownik, który podał swoje dane w naszych formularzach elektronicznych, ma prawo, zgodnie z ustawą "O ochronie danych osobowych'' z dnia 29 sierpnia 1997r. (Dz. U. Nr 133, poz 883), do wglądu, weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia dotyczących go danych. Może skontaktować się z nami w tej sprawie, wysyłając do nas stosownego e-maila z prośbą o usunięcie swoich danych z naszej bazy.

    Udostępnianie informacji o użytkownikach

    Firma "Handlowo-Usługowa Bożena Łusiak" nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza danych osobowych użytkowników osobom lub instytucjom trzecim. Firma "Handlowo-Usługowa Bożena Łusiak" może przedstawić współpracującym instytucjom zestawienia statystyczne oglądalności serwisu, nie pozwalające jednak na identyfikację poszczególnych użytkowników.

    W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

    W przypadku naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości na podstawie odpowiednich przepisów prawa / nakazu sądowego / innych dokumentów.

    Zmiany w Polityce Prywatności

    Firma "Handlowo-Usługowa Bożena Łusiak" zastrzega, iż w przyszłości może wprowadzić zmiany w Polityce Prywatności. Wraz z każdą zmianą nowa wersja Polityki Prywatności będzie się pojawiać w tym miejscu. Korzystając z serwisu po tej dacie użytkownik akceptuje zmiany w nowej wersji Polityki Prywatności.

    W przypadku pytań lub wątpliwości związanych z gromadzeniem / przechowywaniem danych, prosimy o kontakt z Firmą "Handlowo-Usługową Bożena Łusiak". Wszelkie dane kontaktowe oraz elektroniczny formularz umożliwiający przesłanie do nas Państwa zapytań znajdują się w dziale Kontakt naszego serwisu internetowego.

    Pozostajemy do Państwa dyspozycji

    "Firma Handlowo-Usługowa"

    Bożena Łusiak

    Akceptuję

    Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.